Accessoires buitendeuren

Werk je nieuwe voordeur of achterdeur af met de correcte accessoires voor een feilloze dichting of beveiliging van je deur. Ons assortiment bestaat uit allerlei toebehoren die je kan nodig hebben voor een buitendeur. Denk maar aan: deurklinken, deurknoppen, deurtrekkers, sloten, tochtborstels, … etc. Een ruim aanbod zodat jij zeker de correcte toebehoren kan vinden voor jouw deur. Twijfel je of een accessoire geschikt is voor jouw deur? Neem gerust contact op met ons. We helpen je graag verder.

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 155 resultaten!

Vind de juiste toebehoren voor je buitendeur

Als er wordt gepeild naar de inrichting van je huis, dan denk je misschien niet onmiddellijk aan deurklinken van je buitendeuren. Toch zijn ze wel van niet te onderschatten belang. Ze bepalen mee het visitekaartje van je woning. Buiten het functionele aspect om de deur te kunnen openen is er ook de decoratieve kant. Ze zorgen voor de "finishing touch" van je eigendom.

Materiaalsoorten die vaak gebruikt worden zijn inox, messing, aluminium en nikkel. Inox is over het algemeen een populaire materiaalsoort, maar de meest gebruikte materialen zijn koper & brons. De laatste jaren heeft zich een trend ingezet, namelijk de populariteit van zwart deurbeslag.

Andere accessoires zijn: cilinders, sloten & tochtborstels en allerlei andere producten nodig voor de installatie van een buitendeur.

Je kan het aanbod accessoires voor buitendeuren snel en eenvoudig ontdekken op onze webshop of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen. Informeer je er bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

Bekijk het totale aanbod buitendeuren
Deurtrekker voor buitendeur
Top