Poorten - draaipoorten

Ontdek ons aanbod enkele en dubbele poorten, gemaakt van metaal, aluminium of staal. Of je nu op zoek bent naar modern, duurzaamheid of privacy, wij hebben de perfecte opritpoort voor jou. Motoriseerbaar voor ultiem gemak. Kies een zichtdichte of open opritpoort om je huis te presenteren of je privacy te behouden. Laat je huis opvallen met een draaipoort die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Ontdek ons assortiment en geef je woning een upgrade!

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 24 resultaten!

Sierpoort: algemeen

Sierpoorten dienen vooral als afwerking van je huis en zijn vaak mooi en sierlijk afgewerkt. Sierpoorten kom je vooral tegen bij woningen met een voortuin en/of oprit. Ze geven je woning heel wat extra cachet en dienen om de woning af te schermen van de straatkant, maar het is evenzeer een preventief middel tegen diefstal.

Verschillende toepassingen in sierpoorten zijn aanwezig: schuifpoort of draaipoort. Diverse standaard afmetingen zijn beschikbaar, maar ook maatwerk is een optie! Ze worden altijd bevestigd aan kolommen of hekwerken

Je kan ze ook laten automatiseren voor meer comfort!

Denk ook aan de palen (rond of vierkant) waaraan je de sierpoort bevestigd, deze zijn ook bij Zelfbouwmarkt beschikbaar.Sierpoort: metaal

Metalen poorten beschikken over een strak & sober design en gaan perfect samen met een moderne woning. Veel hedendaagse architecten, die voor sobere en minimalistische designs kiezen, zijn gewonnen voor metalen.

Omwille van zijn karakteristieke uitstraling heeft metaal zowel voor- als tegenstanders. Sommigen vinden metaal als materiaal stoer en robuust, anderen beschouwen het als (te) koel. Ook de hogere kostprijs is voor sommigen een struikelblok. Hou er wel rekening mee dat deze hogere prijs op termijn wordt gecompenseerd, aangezien je na de aanschaf geen onderhoudskosten meer hebt, wat wel het geval is bij houten tuinpoortjes.

De keuze voor een metalen poort heeft meestal te maken met de lange levensduur ervan. Met de actueel beschikbare middelen tegen roest gaan metalen poorten wel 2 tot 3 keer langer mee dan hun houten broertjes.

Je kan het aanbod metalen sierpoorten snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

Top