Plaatsingsmateriaal binnendeuren

Bij Zelfbouwmarkt vind je alles om je nieuwe binnendeuren zelf te plaatsen en te onderhouden. Ontdek hier alle plaatsingsmaterialen om je binnendeur te installeren (van deurkasten, deurlijsten, montageschuim, montagelijm, … tot houten spieën). Daarnaast vragen sommige deuren ook af en toe een onderhoudsbeurt. Ook hiervoor vind je alles wat je nodig hebt bij ons. Ga voor onze kwalitatieve onderhoudsolies en je houten deuren zullen altijd stralen! Online besteld en aan huis geleverd, snel en eenvoudig.

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 54 resultaten!

Maak de juiste keuze: bevestigingsmateriaal en onderhoudsolie binnendeuren

Bestel het juiste plaatsingsmateriaal

Voor de montage van je binnendeuren heb je de juiste bevestigingsmaterialen nodig. Zorg ervoor dat je deurkast stevig gemonteerd zit in je deuropening met degelijk montageschuim en bevestig je deurlijsten met duurzame montagelijm. Houten spieën en afstandschroeven helpen je de deur waterpas te plaatsen, ook niet onbelangrijk uiteraard.

Binnendeuren onderhouden

De meeste binnendeuren zijn afgewerkt met een degelijke folie of verf. Dit soort deuren hoef je enkel met een sopje en vochtige doek te reinigen.

Houten deuren vragen daarentegen wat meer onderhoud. Het soort olie bepaalt ook voor het groot deel het uiterlijk van het hout. Ga dus zeker voor de juiste kleur olie. Na het plaatsen geef je de deur best een laagje olie, maar ook na een bepaalde tijd wil je de deur nogmaals beschermen.

Extra informatie nodig?

Een deur plaatsen doe je best met de nodige aandacht en de correcte materialen. Bekijk onze video en leer in enkele stappen hoe je een binnendeur plaatst.

Je kan je ook steeds laten adviseren door onze adviseurs van de afdeling deuren. Ze helpen je graag verder met de nodige tips en tricks en kunnen je allerlei plaatsingsmaterialen aanraden voor elk type binnendeur.

Onze klantendienst staat ook steeds paraat. Stel je vragen via de chatfunctie op de website of contacteer ons via e-mail of telefoon.

Bekijk alle accessoires voor binnendeuren
Opmeten deuropening binnendeuren
Top