Trappen - balustrades

Ben je op zoek naar een nieuwe trap of wil je je trap renoveren? Ontdek hier snel ons aanbod trappen en balustrades. Hier vind je houten trappen in standaardmaten (bouwpakket-trappen), trapleuningen, balustrades en zoldertrappen. Voor elke ruimte hebben wij de geschikte trap. Ook kan je kiezen uit verschillende formaten, uitvoeringen en materialen (den, beuk, eik, …). Weet je nog niet goed welke trap je nodig hebt? Lees dan eerst even onze blog: “Welk type trap heb ik nodig?”

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 347 resultaten!

Trap kopen? Hier denk je best even aan.

Een trap is onmisbaar in een woning. We willen dus graag dat hij er niet alleen mooi uitziet en past in het interieur, maar ook dat de trap duurzaam, veilig en praktisch is. We helpen je graag jouw perfecte trap te vinden. 

 

Welk type trap heb je nodig?

Het kiezen van een trap is niet zo eenvoudig als het lijkt. Er zijn verschillende types op de markt. Bovendien bestaan ze in verschillende houtsoorten en materialen. Zo heb je bijvoorbeeld draaitrappensteektrappenkwartdraai trappen, ... Iedere trap heeft zijn voor- en nadelen. Bij Zelfbouwmarkt hebben we een ruim assortiment aan trappen. Wij bieden voor elke kamer de geschikte trap en dat binnen jouw budget. Lees snel onze blog & ontdek er alles over: welke trap heb ik nodig?

 

Het opmeten van de trap

Wens je een nieuwe trap te installeren of de bestaande te renoveren? De correcte afmetingen zijn hierbij van cruciaal belang. Je trap moet perfect passen in de ruimte, mooi aansluiten en goed begaanbaar zijn. Het opmeten of inmeten van een trap is best wat ingewikkelder. Wil je het graag zelf proberen? Lees hier onze tips & tricks: Hoe een trap opmeten?

Twijfel je hierover? Kom zeker eens langs met je opgemeten maten. Onze adviseurs van de afdeling trappen helpen je graag verder.

 

Trap in standaardmaat of maatwerk?

Bij Zelfbouwmarkt kan je terecht voor trappen in standaardmaten (bouwpakket) of trappen op maat

Onze standaardmaat trappen hebben we meestal op voorraad. Hierdoor kan je deze snel komen afhalen in het afhaalmagazijn en installeren. Het zijn handige doe-het-zelfpakketten waarmee je zelf aan de slag kan. Duurzaam en budgetvriendelijk! 

Indien je kiest voor een trap op maat krijg je een offerte op maat van jouw gewenste trap. Er is een plaatsingsdienst die de trap bij jou thuis komt plaatsen en de trap kan ook geleverd worden aan huis. Zorgeloos dus! 

 

Bekijk alle trappen standaardmaten
Maak vrijblijvend een afspraak

trap-hout


Top