Verf-Behang

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 1244 resultaten!


1. Verf: soorten & toepassingen

Verf staat je toe om je huis van binnen en van buiten in een betrekkelijk korte tijd geheel op te frissen en te verfraaien
We beschikken over een totaalassortiment verf: kwalitatieve en duurzame verf voor de particuliere én de professionele schilder.

Je hebt verfsoorten voor binnen en voor buiten. Daarnaast is het van wezenlijk belang goed te weten op welk oppervlak je de verf wenst aan te brengen: hout, metaal, pleisterwerk, beton, steen of kunststof.
Elke ondergrond heeft zo zijn specifieke eigenschappen waarop de verf moet worden afgestemd. De ondergrond dient ook professioneel voorbereid te worden zodat hij perfect overschilderbaar wordt (schuren, plamuren, opvullen van barsten,...).
 

Soorten verf:

De afdeling verf beschikt over het breedste en diepste assortiment bij Zelfbouwmarkt: de soorten, merken, toepassingen, kleuren en accessoires zijn legio! We begrijpen als geen ander dat dit uw keuze enkel bemoeilijkt en bieden daarom graag een extra service aan: vrijblijvend kleuradvies.

Kleuren kiezen voor je interieur is niet eenvoudig. Gelukkig kan je beroep doen op onze kleuradviseurs. Zij ademen kleur en geven je professioneel advies om samen met jou tot een harmonieuze kleurkeuze te komen zodat elke ruimte perfect tot zijn recht komt.
Maak hiervoor een afspraak met onze adviseurs en informeer je naar de voorwaarden hieromtrent. Klik hier op "maak een afspraak" en gebruik als titel: kleuradvies!

Het verstrekken van professioneel kleuradvies door onze kleurconsulenten zal ervoor zorgen dat het juiste type verf op de juiste ondergrond aangewend wordt, maar ook dat de kleuren perfect met elkaar harmoniëren.
Het aantal verflagen zal eveneens vastgelegd worden zodat je een duidelijk beeld krijgt van het type verf, de kleur en het volume dat je zal nodig hebben voor je verfraaiingswerken. Op basis van het beschikbaar budget beschikken we, door het zeer ruime aanbod, over de mogelijkheid nog te schipperen naar een ander (duurder of goedkoper) merk.

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er ons zeer uitgebreid aanbod verf aan onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs (kleurconsulenten), specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze graag met jou gedetailleerd overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

Naar pagina kleuradvies

verf


verf-prijs


kleuradvies

behang

behang-prijs

2. Behang: soorten & toepassingen

Je hebt het misschien al gemerkt, behang is opnieuw aan een stevige "interieuropmars" bezig. Alhoewel het nooit helemaal verdwenen is, had behang een wat ‘oubollig’ karakter. Maar tegenwoordig kent behangpapier geen creatieve limieten meer dankzij innovaties en technologische vooruitstrevendheden. Je kan kiezen uit allerlei patronen, ontwerpen, texturen, materialen en toepassingen. (zoals bijvoorbeeld driedimensionaal behang, ook wel 3D-behang genaamd)

Behang is een decoratieve & duurzame manier om een muur te bekleden, het is tevens de ideale manier om vochtplekken of scheuren in de muur te verdoezelen. Behang is dus het ideale lapmiddel bij renovaties van muren! Bovendien gaat behangen vrij snel en kan je het nadien ook eenvoudig verwijderen.

Nu werkt men vooral met accentwanden of gaat men opvallende patronen repetitief herhalen doorheen de woning. Bij het kiezen van behangpapier is het ook belangrijk rekening te houden met bestaande meubelen en materialen.

Behangpapier is verkrijgbaar in veel verschillende stijlen: retro behang, klassiek behang, behang voor in de kinderkamer, oud behang en modern behang.

Er bestaan verschillende soorten behangpapier: vliesbehang, glasvezelbehang, 3D-behang (ook vliesbehang), magneetbehang, fotobehang, afwasbaar behang, schilderbaar behang (renovatievliesbehang).

Belangrijkste accessoires zijn: lijm, lijmborstel, behangtafel, roergarde, snijmes, aandrukrol, behangafsteker,...

Behang creëert een huiselijke sfeer, het is een makkelijke manier om kleur en textuur aan een ruimte toe te voegen.

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er liefst méér dan 400 soorten behang, en dit aan onweerstaanbare prijzen. Informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. 

Top