Led-strips

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 14 resultaten!

Led strips: voor sfeer, intimiteit én gezelligheid!


Led strips: sfeervolle accentverlichting

Iedereen weet dat je met ledlicht duurzame verlichting in huis haalt. Maar wat zijn nu precies led strips en waarom zou je ze verkiezen boven andere verlichting?

De naamgeving doet het al vermoeden: led strip zijn stroken met ledlampjes erop, ze zijn zelfklevend (makkelijk verwijderbaar achteraf) en kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. Led strips zijn praktisch en geven op een eenvoudige wijze sfeer aan eender welke ruimte. Met deze strips kan je snel elke gewenste sfeer in huis creëren. led-strips bestaan uit afknipbare delen, die fysiek achter elkaar staan (in serie), maar elektrisch parallel. Led strips worden meer en meer gebruikt vanwege hun flexibele integratie. De strips zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en zijn daarnaast ook verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen en kleursoorten.

De strips zijn dus aanwendbaar als sfeerverlichting, maar ook als volwaardige basisverlichting. Led-strips kunnen eveneens buiten gebruikt worden, deze uitvoering dient dan wel waterdicht te zijn, waardoor ze dienst kunnen doen om je aquarium te verlichten. Daarnaast worden ze gebruikt om op een originele manier een voorwerp in uw woning te accentueren.

Naast particulier gebruik kunnen led strips ook op professioneel vlak ingezet worden, voor bijvoorbeeld de verlichting van uw winkel of eigen zaak. Een frequente toepassingen is het belichten van traptreden. De strips worden bevestigd onderaan elke trede, waardoor het risico om zich van trede te missen beperkt wordt.

Led strips zijn energiezuinige strips, die gemiddeld 60% minder verbruiken dan traditionele verlichting. 

Kom vrijblijvend eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen in led strips, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.


led-strips

led-strips-trap
Top