Inbouwspots

 • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 107 resultaten!

Inbouwspots: vele stijlen, formaten & uitvoeringen voor je wand of plafond!Inbouwspot: voordelen


Inbouwspots worden logischerwijze ingebouwd in een wand of in een plafond.
Het grootste voordeel van inbouwspots is dat ze naadloos in te werken zijn in het interieur en dat er geen vuile armaturen dienen afgestoft te worden. Een minpuntje is dat er voldoende vrije ruimte moet zijn onder het plafond of achter de muren (15 cm) om de spot te integreren. 

Inbouwspots zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, vormen, stijlen, wattages en formaten, waardoor ze geschikt zijn voor elke ruimte.
Ze zijn, vanwege hun naadloos karakter, ook geschikt als primaire lichtbron en perfect te integreren in om het even welke kamer of interieur.

Inbouwspots zijn te krijgen in diverse kleuren, vormen, stijlen, designs, wattages, uitvoeringen en afmetingen.

In tegenstelling tot opbouwspots moeten er geen armaturen geplaatst worden, waardoor inbouwspots zeer gebruiksvriendelijk en bijna onzichtbaar zijn. Naast de traditionele inbouwspot kan je ook opteren voor inbouwspots met LED-technologie.

Er zijn 2 soorten inbouwspots, namelijk de kantelbare of de verstelbare spots en de inbouwspot met verdiepte ligging. De kantelbare of verstelbare spots zijn uitermate geschikt om één deel van de kamer te belichten. Zo kan je bijvoorbeeld specifieke delen van je interieur in de kijker zetten.
De inbouwspots met verdiepte ligging kan zorgen voor de juiste sfeer in de gehele kamer. Voor extra sfeer kan er ook gebruik worden gemaakt van een dimmer.

Een kamer is pas echt ‘af’ als de verlichting helemaal goed zit. Als primaire verlichting kan je opteren voor inbouwspots. In de meeste gevallen zijn inbouwspots ook de zuinigste manier om een kamer te verlichten.

Opteer voor de richtbare inbouwspots om iets op de muur extra te belichten, zoals bijvoorbeeld een schilderij. Er bestaan gewone inbouwspots op 230 volt, halogeen inbouwspots op 230 of 12 volt en inbouwspots met LED-technologie.

 • Inbouwspots op 230 volt netspanning: deze spots worden direct op het 230 voltnetwerk worden aangesloten. Voor deze spots kan je een reflectorlamp gebruiken, maar er zijn ook modellen verkrijgbaar met spaarlamp of led-lichtbron.
   
 • Halogeen inbouwspots op 230 volt netspanning: het heldere halogeenlicht van deze spots zorgt ervoor dat kleuren niet vervormd worden en levert tevens een krachtig, helder licht dat ook zeer geschikt is als werkverlichting. In combinatie met een dimmer kan je halogeenlicht ook goed gebruiken als sfeerverlichting. Opgelet: je kan deze spots alleen dimmen met een gewone dimmer.
   
 • Halogeen inbouwspots op 12 volt laagspanning: bij halogeen inbouwspots op 12 volt wordt altijd een transformator gebruikt. Deze transformator zet de stroom van het stroomnetwerk thuis van 230 volt netspanning om naar 12 volt laagspanning. Halogeen inbouwspots op 12 volt zijn veiliger dan halogeen inbouwspots op 230 volt. De lichtsterkte van deze halogeen inbouwspots kan je makkelijk dimmen met een speciale halogeendimmer.
   
 • Inbouwspots met LED-technologie: deze zijn meer en meer een duurzaam alternatief voor de traditionele inbouwspots. Inbouwspots met LED’s zijn iets duurder in aankoop, maar je spaart veel geld uit op uw energiefactuur

We hebben tal van topmerken in huis, zoals Philips, Massive, en nog veel meer. Kom daarom gerust vrijblijvend eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen in inbouwspots, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

inbouwspot
inbouwspot-richtbaar
inbouwspots
inbouwspots-badkamer
Naar overzicht "verlichting"
Top