Glazen deuren standaardmaten 

Glazen deuren zorgen voor extra lichtinval in je woning en zorgen dat de kamer er optisch groter uitziet. Bij Zelfbouwmarkt vind je de perfecte match voor elk interieur. Onze glasdeuren zijn beschikbaar in diverse formaten en soorten glas (mat glas, helder glas, glas met motieven, …) en compleet met scharnieren en deurtrekkers in verschillende kleuren. Voor de ideale binnendeur uit glas moet je dus bij Zelfbouwmarkt zijn!

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 168 resultaten!

Nog niet overtuigd van een glazen deur?

Glazen binnendeuren zijn dé blikvanger in een interieur. Ze zijn mooi en stijlvol en passen zowel in een klassieke als moderne woning. Glazen deuren hebben het optisch effect meer ruimte te creëren en ze zorgen ook voor een zonniger, aangenaam interieur.

Twijfel je nog om een glasdeur in huis te halen? We sommen graag de voordelen nog even voor je op!

1. Met een glazen deur is er overal licht

Glazen deuren zorgen voor een heldere, lichte woning. Het licht dringt door tot diep in uw woning, en creëert die extra touch van ruimtelijkheid.
Geen zin in inkijk? Dan kies je voor matte glazen deuren. Zo boet je niets in aan je privacy.

2. Een glazen deur: wonen in stijl

Glazen deuren geven meteen een aparte stijl. Ze weerspiegelen een tijdloos design en geven de woning onmiddellijk een bepaalde trendy uitstraling.

3. Glazen deuren: een veilige keuze

Glazen deuren worden altijd uit gehard glas gemaakt, dit staat voor degelijk en duurzaam. Dat glas biedt vijf keer meer weerstand dan gewoon glas. Als het toch zou breken, dan valt het in kleine, en dus ongevaarlijke, stukjes uiteen. Alle afmetingen, vormen en combinaties met andere materialen zijn mogelijk.

4. Gebruiksvriendelijke deuren

Deuren in glas zijn tijdloos en je hebt er jarenlang plezier van. Ze kunnen beter tegen vocht dan hun houten tegenhangers, en het onderhoud is eenvoudig, net zoals je ramen.

Ontdek alle troeven van onze glazen deuren in onze blog: "Glazen binnendeuren? Meer troeven dan je denkt!"

Glazen deur: maatwerk

Voor afmetingen buiten de standaardmaten van de glazen deuren, bieden we ook de mogelijkheid glasdeuren op maat te bestellen. De levertermijn zal hierbij afhangen van de gevraagde toepassingen en accessoires (toebehoren). Raadpleeg hiervoor onze adviseurs in de toonzaal!

Kom dus gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

Maak nu een afspraak!
Bekijk het volledige aanbod binnendeuren

glazen-deur

glazen-deur-prijs

glazen-deur-maatwerk
Top