Zonneluifels - zonnetenten

Een zonneluifel, zonnetent of zonnescherm zorgt voor schaduw en afkoeling op zonnige dagen. Hierdoor kan je op deze warme dagen gezellig vertoeven op je terras. De luifel monteer je aan de gevel van je woning. Hierdoor blijft het heerlijk koel binnenin, bescherm je jezelf en je tuinmeubelen tegen de hitte en schadelijke uv-stralen. Ontdek hier ons gamma kwalitatieve zonnetenten aan scherpe prijzen. Je kan je kiezen uit manuele of automatische bediening met een afstandsbediening. Dankzij de verschillende kleuren en afmetingen kan je de zonneluifel ook perfect laten aansluiten op het uiterlijk van je woning. Een echte aanwinst dus!

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 15 resultaten!

Kies de juiste zonneluifel voor jouw woning

Wat is een zonneluifel?

Een zonneluifel is het perfecte product om een gezellig overdekt terras te maken. De constructie met uitrollend doek biedt bescherming tegen felle zon. Het doek zorgt ervoor dat jij de controle hebt. Rol je het helemaal open, dan geniet je van extra veel schaduw. Sluit je het volledig, dan creëer je de ultieme plek om te zonnen.

Welke soorten zonnetenten zijn er?

Binnen het assortiment zonneluifels heb je 2 categorieën

  1. Zonneluifels met manuele bediening
  2. Zonneluifels met automatische bediening

Bij een zonnetent met manuele bediening kan je het doek handmatig instellen. Vaak is dit met een draaibeweging. Werkt perfect & gaat ook minder snel stuk. Bij een zonnetent met automatische bediening verloopt dit elektrisch met een afstandsbediening. Hierdoor blijf je lekker zitten aan tafel en stel je de gewenste schaduw vanop afstand in. Heerlijk toch?

Hoe een zonneluifel plaatsen of bevestigen?

Wij raden een plaatsing met chemische verankering aan. Je kan hiervoor gebruik maken van onze plaatsingssets voor zonnetenten. De verankering dient tot in de dragende structuur te gebeuren. Zelfbouwmarkt gaat uit van een gemiddelde diepte van 30 cm.

Bekijk het installatiemateriaal

Aanbod zonnetenten bij Zelfbouwmarkt

Bij Zelfbouwmarkt kies je uit kwalitatieve zonneluifels aan scherpe prijzen. Onze moderne luifels kunnen verkregen worden met zowel manuele als automatische bediening. Telkens zijn ze gemaakt uit duurzame materialen (zowel het doek als de constructie). Hierdoor ben je zeker van jarenlang geniet van je nieuwe zonnetent. Naast ons aanbod zonneluifels, bieden we ook heel wat andere zonwering (pergola's, terrasoverkappingen, ...) aan.

Bekijk alle zonwering
Kom eens langs in de showroom
Top