Zoldertrappen - vlizotrappen in standaardmaten

Op zoek naar een veilige manier om je zolder te bereiken? Ga voor een zoldertrap, vlieringtrap of vlizotrap van Zelfbouwmarkt. Een vlieringtrap is een opvouwbare of uitschuifbare trap die leidt naar de zolderkamer. Op deze pagina vind je al onze zoldertrappen. Je hebt keuze uit verschillende materialen (den, metaal, aluminium, ...), uitvoeringen en kleuren. Hier vind je ongetwijfeld een stevige zoldertrap die past in jouw woning!

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 11 resultaten!

Verschillende keuzes: zoldertrappen

De keuze van een zoldertrap of vlizotrap hangt vaak samen met de functie die men de zolder toeschrijft. Heeft de zolder als bestemming bergruimte of opslagplaats dan is een opvouwbare zoldertrap de beste keuze. Vouwtrappen zijn bovendien ook ruimtebesparend, omdat ze eenvoudig in- en uitklapbaar zijn. Heeft de zolder een bestemming als slaapkamer of hobbyruimte dan kies je beter voor een vaste trap op maat of met standaardmaten.
 

De uitschuifbare trap wordt namelijk om esthetische redenen vaak verborgen achter een luik. Doorgaans bestaat de uitschuifbare zoldertrap uit twee delen. Na gebruik kan je de trap makkelijk weer opbergen door het onderste deel naar boven te schuiven. Om de veiligheid kan je dit deel dan met een klem vastzetten. Sommige modellen werken dan weer met een plooisysteem.

Er bestaan verschillende soorten vlieringtrappen in diverse afmetingen.

 


zoldertrap

Laat je begeleiden bij je keuze

Heb je een zoldertrap op het oog, maar twijfel je nog over de maten of materialen? Kom dan zeker eens langs bij onze afdeling trappen. Onze adviseurs staan je graag bij in je keuze. Op deze manier ga je goed geïnformeerd naar huis en krijg je ook nog eens een vrijblijvende offerte mee. 

Maak een afspraak met één van onze adviseurs
Top