Boilers

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 0 resultaten!

Elektrische boilers & warmtepompboilers: comfort aan een zachte prijs!

Elektrische boiler & warmtepompboiler

Een elektrische boiler is één van de goedkoopste en makkelijkst te installeren oplossingen om warm water te maken voor de badkamer of de keuken. In het opslagvat wordt een bepaalde hoeveelheid water steeds op temperatuur gehouden zodat je meteen warm water hebt, indien nodig. Afhankelijk van je verbruik en het aantal gezinsleden kan je kiezen uit verschillende type boilers met verschillende opslagcapaciteiten. Werk je met een afzonderlijk dag- en nachttarief, dan kan je elektrische boilers best enkel ‘s nachts laten opwarmen.

Elektrische boilers zijn kleiner dan een gasboilers en vragen minder onderhoud. Daarbij komt nog dat elektrische boilers vrijwel overal geïnstalleerd kunnen worden: een stopcontact en waterafvoer volstaan. Een elektrische waterboiler heeft, in tegenstelling tot een gasboiler, geen gas-, lucht- en rookafvoer nodig.

Warm water kan ook tijdens de afwas voorzien worden door een elektrische boiler met onderbouw. Deze worden vaak strategisch geplaatst onder de spoelbak, zodat je op een snelle manier warm water hebt. Ook binnen de zogenaamde keukenboilers zijn er verschillende volumes voorhanden. De meest courante volumes zijn 5 à 10 liter.

Door te kiezen voor het juiste formaat & volume, behaal je de perfecte balans tussen comfort en zuinig verbruik

Warmtepompboiler

De warmtepompboiler kan sanitair water op een milieuvriendelijke manier opwarmen. Bij dit verwarmingssysteem wordt er buiten een ventilator geplaatst die de warme omgevingslucht gaat opnemen om vervolgens af te geven aan de boiler van het sanitair water.
De warmtepompboiler werkt niet uitsluitend op zichzelf en wordt geplaatst als aanvulling op de traditionele cv-ketel of installatie op zonne-energie. Met warmtepompboilers kan je jaarlijks zo’n 50 à 75% aan energie besparen.

Je kan het aanbod boilers (elektrische & warmtepompboilers) snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen in boilers, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

boiler-elektrisch-prijs
warmtepompboiler
warmtepompboiler-prijs
Top