Stalen deuren

Ben je op zoek naar binnendeuren met een stoer kantje? Ga dan voor een stalen deur met glas. Deze deuren voegen een industriële touch toe aan je interieur. Bij Zelfbouwmarkt vind je kwalitatieve en betaalbare stalen deuren voorzien van veiligheidsglas. Dit in verschillende maten en uitvoeringen (enkele of dubbele deuren). Ontdek snel ons groot aanbod kant-en-klare stalen deuren via de website of kom langs in onze grote showroom.

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 21 resultaten!

Kies de juiste stalen deur

Stalen binnendeuren met glas zijn dé blikvanger in een interieur. Ze zijn mooi en stijlvol en passen zowel in een klassieke als in een moderne woning. Stalen deuren hebben het optisch effect meer ruimte te creëren en ze zorgen ook voor een zonniger, aangenaam interieur.

Voordelen stalen binnendeuren

Stalen binnendeuren brengen een unieke sfeer in je woning en hebben behalve dat ook nog eens heel wat voordelen. We sommen ze graag even voor je op: 

1. Stalen binnendeuren passen perfect in elk type interieur

2. Meest solide en veiligste materiaalkeuze voor binnendeuren: staal/smeedijzer gaat lang mee en is bestand tegen brand & beschadigingen

3. Betere isolatiewaarde: staal isoleert 4 × beter dan aluminium. Deze deuren beschikken over een goede akoestische en thermische isolatie. Een betere temperatuurregeling en het weren van geluiden uit andere ruimtes zorgen voor meer wooncomfort en energiebesparing

4. Dunne en slanke profielen: esthetisch mooier en moderner 

5. Duurzaam en onderhoudsvriendelijk: staal is bestand tegen rotten, barsten en zet twee keer minder uit dan aluminium en zelfs zeven maal minder dan PVC

Karakteristieken van onze stalen glasdeuren

Bij Zelfbouwmarkt heb je de keuze uit enkele stalen deuren of dubbele stalen deuren. De stalen deuren komen in verschillende glasverdelingen (6-raams, 8-raams, ...). Elke deur is verkrijgbaar in een rechtse en linkse uitvoering. Kijk dus zeker goed na welke draairichting je nodig hebt. 

Alle deuren zijn afgewerkt met een hoogwaardige zwarte poedercoating en een gelaste deurkruk/deurklink. De magneetsluiting zorgt voor een feilloze dichting van de deur en samen met het veiligheidsglas voor een optimale isolatie tussen 2 ruimtes in je woning.


Aanbod stalen deuren webshop of in de toonzaal

Kom zeker eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen van deze stalen glazen deuren, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

Op zoek naar een stalen binnendeur, maar valt jouw maat niet binnen onze standaardafmetingen? Geen nood. Bij ons kan je stalen deur perfect op maat laten maken. Dit kan via de webshop of bij onze afdeling ramen en deuren. 

Stalen deuren sfeerfoto

Stalen deuren sfeerfoto toonzaal Zelfbouwmarkt

Stalen deuren met glas
Top