Houten trappen standaardmaten

Op zoek naar een nieuwe houten trap? Stop je zoektocht dan meteen, want bij Zelfbouwmarkt vind je een groot aanbod houten trappen in standaardmaten. Je kan kiezen uit verschillende houtsoorten (beuk, den, eik, …) van hoge kwaliteit en trapmodellen (molenaarstrappen, wenteltrappen, kwartslag trappen, …). We zijn specialist in hoogwaardige bouwpakkettrappen. De goedkope oplossing voor een stijlvolle trap! Ontdek ze in onze toonzaal of via de webshop. Niet gevonden wat je zocht? Bestel jouw trap op maat!

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 107 resultaten!

Kies de juiste houten trap

Trappen kunnen dé unieke blikvanger in huis vormen. Ze zijn dan ook beschikbaar is verschillende uitvoeringen en designs. De keuze in trapsoort wordt bepaald door beperkingen in ruimte en budget. Rekening houdend met deze factoren biedt Zelfbouwmarkt tal van standaardtrappen aan.

Assortiment houten trappen standaardmaten:

Niet gevonden wat je zocht?

Een trap is een investering voor het leven. Het is dan ook essentieel om te investeren in een degelijke constructie en kwalitatief materiaal. Voor opmetingen, plaatsing en installatie van jouw trap op maat kan je steeds een beroep doen op Zelfbouwmarkt.

Ontdek al onze trappen & balustrades
Maak vrijblijvend een afspraak
Houten trap in bouwpakket bestellen
Top