Schuiframen

Een schuifraam is een echte aanwinst voor je woning: duurzaam, energiebesparend, isolerend en je bent steeds verbonden met je tuin. Wat wil je nog meer? Bij Zelfbouwmarkt heb je een grote keuze aan schuiframen of schuifpuien. In onze standaardafmetingen heb je de keuze uit verschillende materialen (pvc - kunststof of aluminium), kleuren (o.a. wit en antraciet), schuifrichtingen en afmetingen. Ontdek het ruime assortiment snel via onze website of kom langs in de showroom. 

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 79 resultaten!

Schuifraam kopen? Maak de juiste keuze

Schuiframen of schuifpuien zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze huizen. Een schuifraam heeft heel wat voordelen en zijn ongetwijfeld een goede investering voor je woning. De waarde van je huis zal stijgen én energiezuiniger worden. 

Waarom kiezen voor een schuifraam?

Schuiframen brengen een hele lijst voordelen met zich mee. Daarom is de keuze voor een schuifraam in de woonkamer, keuken of zelfs slaapkamer snel gemaakt. 

We sommen de voordelen graag even voor op: 

1. Een schuifraam is duurzaam. Zowel een schuifraam in pvc als aluminium gaat jarenlang mee, zonder veel onderhoudswerken

2. Je bespaart ruimte. Een deur heeft standaard een draaicirkel waar je rekening mee moet houden. Dit valt bij een schuifraam helemaal weg. Het raam opent naar links of rechts. 

3. Zo'n groot glasoppervlak zorgt logischerwijs voor meer lichtinval, maar ook zorgt het voor een verbondenheid met je tuin. Je haalt de natuur binnen je woonkamer.

4. Een schuifraam heeft een tweeledige functie: het is een raam én deur ineen. 

5. Je bespaart heel wat energie door het plaatsen van een schuifraam. Dit kan oplopen tot wel -20%! Kies je voor hoogrendementsglas, kan dit nog meer zijn. 

6. Het raam houdt de warmte en koude buiten, maar ook het geluid. Een schuifraam is dus een zeer goede akoestische isolator


Aanbod schuiframen bij Zelfbouwmarkt

Bij Zelfbouwmarkt heb je keuze uit verschillende type schuiframen, kleuren, afmetingen, materialen. 

Zo kan je kiezen uit pvc schuiframen of aluminium schuiframen in standaardmaten of maatwerk. De populairste kleuren voor een schuifraam zijn wit of antraciet en zwart. 

Het volledige aanbod standaardmaten kan je eenvoudig ontdekken via onze webshop. 

Kom je liever eens langs en bekijk je het schuifraam even? Ook geen probleem! In onze ruime toonzaal staan heel wat modellen gepresenteerd. Stel er je vragen aan onze adviseurs en laat een vrijblijvende offerte opmaken voor je nieuwe schuifraam. Dit kan ook helemaal op maat voor je gemaakt worden. 

schuifraam-pvc

schuifraam-pvc-prijs

Top