Bureaulampen

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 43 resultaten!

Bureaulampen: functionaliteit & design op de/je werkplek!


Bureaulamp: praktisch design!

De ideale plaats voor bureaulampen is logischerwijze het bureau of de werkplek. Deze lampen geven voldoende licht om prettig bij te kunnen werken. Daarnaast zijn ze heel makkelijk verplaatsbaar en in de meeste gevallen verstelbaar. Sommige zijn voorzien van een dimmer, waardoor je heel gemakkelijk de hoeveelheid licht kan regelen.

Bureaulampen helpen je efficiënter en productiever te werken en ze verhogen bovendien het comfort op je bureau.
Bij de keuze van een goede bureaulamp is het belangrijk na te gaan dat heel het werkoppervlak voldoende verlicht wordt zonder verblinding. Daarnaast is het ook van belang aandacht te besteden aan de flexibiliteit van uw bureaulamp: heeft ze een flexibele arm, een kantelbare kop of is ze in de hoogte verstelbaar? 

Bureaulampen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren & stijlen. Uiteenlopend van chroom, nikkel en mat voor moderne interieurs tot brons- en goudkleurige bureaulampen voor in iets klassiekere interieurs.

Hierbij is het belangrijk te onthouden welk type “werker” je bent.
Heb je veel plaats nodig om ordelijk te werken, ga dan voor een bureaulamp met een beperkte plaatsinname. Kleinere bureaulampen zijn gewoonlijk minder zwaar en kan je dus sneller en eenvoudiger verplaatsen.

Het gebruiksgemak is zeker even belangrijk. Ga zeker na of de schakelaar binnen handbereik is.

Indien je veel tijd doorbrengt aan uw bureau, is het verstandig te kiezen voor een energievriendelijke bureaulamp. Bureaulampen met led-verlichting zijn daar zeer geschikt voor. Ze creëren een krachtiger, maar aangenamer licht met een warme, witte tint. Daarnaast zorgt led-verlichting er ook voor dat de lamp niet oververhit raakt.

Bureaulampen hebben niet alleen tot doel uw thuiskantoor te verlichten, maar op hun beurt verzorgen ze mee het esthetisch aspect van de woning, waardoor het van belang is dat ze toch passen binnen het geheel van het totaalinterieur

Je kan het aanbod bureaulampen snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen in bureaulampen, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

bureaulamp

bureaulampen
Top