Steellook deuren

Steellook deuren hebben het uiterlijk van een stalen deur, maar er komt geen staal of smeedijzer aan te pas. Steellook deuren zijn gemaakt uit houten of aluminium profielen in combinatie met een aantal glazen ramen uit veiligheidsglas. Dit maakt een steellook binnendeur budgetvriendelijker dan een stalen deur, maar je krijgt wel dezelfde moderne uitstraling en vormgeving. 2 vliegen in 1 klap dus! Ontdek ons uitgebreid aanbod steel look deuren. Kies uit verschillende maten, draairichtingen, kleuren, … Perfect voor een eigentijdse touch in je leefruimte!

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 29 resultaten!

Hulp nodig bij de keuze van een steellook deur? 

Op zoek naar een binnendeur met net dat tikkeltje meer, maar niet eentje waar je te diep voor in je portemonnee moet tasten? Ga dan voor een steellook deur.

Één van de toptrends de laatste jaren is het industriële interieur. Strakke lijnen gecombineerd met ruwe materialen, zoals beton of staal. Een industriële deur kan hierbij dus niet ontbreken. Er wordt vaak gekozen voor een stalen binnendeur met glaswerk. Staal is duurzaam, geeft je die ruwe industriële look en het glas zorgt voor extra lichtinval. Een mooi totaalplaatje dus. Maar dit komt met een zekere prijs. Wil je graag genieten van al de kenmerken van een stalen deur, maar niet van die prijs? Kies dan voor een deur met steellook.

Steellook deuren hebben in tegenstelling tot stalen deuren profielen in hout of aluminium. Hierdoor krijg je ook dat moderne, strakke uiterlijk. De deuren zijn lichter dan een stalen deur, wat een groot voordeel is. Ook steel look deuren kan je krijgen in verschillende kleuren, afmetingen en draairichtingen. Zwart is uiteraard de standaardkleur. Dit zorgt voor een knap contrast in je woning en sluit ook mooi aan bij een industrieel interieur.

Zwarte steel look deuren kan je in de standaardafmetingen gewoon online bij ons bestellen. Net als witte steellook deuren.

Advies op maat, wij staan voor je klaar!

Twijfel je over de aankoop van een steellook deur? Vind je niet meteen de afmetingen die jij nodig hebt voor je deuropening? Contacteer ons gerust voor meer informatie of maak een afspraak.

Onze adviseurs van de afdeling deuren kennen hun assortiment vanbinnen en vanbuiten. Hierdoor geven ze jou ongetwijfeld correct advies op maat. Ook kan je ons online bereiken. Chat met onze klantenservice of stel je vraag via de contactaanvraag.

Bekijk het assortiment stalen deuren
Steellook deuren sfeerbeeld

Steellook deuren sfeerbeeld 2
Top