Kwartdraai trappen - kwartslag trappen

Ontdek hier onze kwartdraai trappen. Een kwartdraai trap heeft onder- of bovenaan een kwartslag naar links of rechts van 90°. Daarna gaat de trap met een recht stuk omhoog naar het volgende verdiep. Een andere naam voor dit soort trap is een kwartslag trap of kwart steek trap. Zelfbouwmarkt verkoop kwartslagtrappen in diverse afmetingen, materialen (beuk, eik en den), gesloten of open trap, ... Dit met de kwartslag boven- of onderaan. Aan jou de keuze! 

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 33 resultaten!

Wat is een kwartdraai trap?

De naam zegt het eigenlijk zelf al een beetje. Bij een kwartdraaitrap heb je bovenaan of onderaan een gedeelte van de trap dat 90° naar links of rechts uitdraait. De rest van de trap is een gewone steektrap of molenaarstrap en gaat rechtop naar de volgende verdieping.

Soms is het niet mogelijk om je trap in een rechte lijn naar boven te laten gaan, vanwege de architectuur van de ruimte. Bij Zelfbouwmarkt bieden we jou de keuze uit de verschillende draairichtingen. Naar links of rechts draaiend. Zo vind jij de perfecte match met jouw woning! 

De houten trappen komen in een handig bouwpakket. Hierdoor plaats je jouw nieuwe houten trap gewoon zelf. Lees de handleiding grondig voordat je start. 

Assortiment kwartslag trappen bij Zelfbouwmarkt:

Niet op zoek naar een trap met kwartslag?

Twijfel je over de aankoop van een kwartdraai trap of zoek je toch net iets anders? Kom dan gerust even langs in onze toonzaal. Onze experts van de afdeling helpen je graag verder. Ook trappen op maat laten maken is geen enkel probleem. Zelfs voor de plaatsing kan je beroep doen op Zelfbouwmarkt.

Ontdek al onze trappen & balustrades
Maak vrijblijvend een afspraak
Open trap met kwartslag
Top