Keukenkranen

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 129 resultaten!

Keukenkranen: in harmonie met het design & de stijl van je keuken!


Keukenkraan: soorten & aandachtspunten

De uitstraling van je keuken wordt grotendeels bepaald door de kleine details. De keukenkraan bijvoorbeeld, die kan voor een echte “finishing touch” zorgen. Afhankelijk van stijl, materiaal- of kleurgebruik kies je de keukenkraan die perfect aansluit bij jouw keuken.

De keukenkraan is het meest gebruikte onderdeel van de keuken. Bedenkt maar even wat je er de hele dag mee doet: groenten en fruit wassen, een emmer of kookpot vullen, afwassen, de handen wassen en ga zo maar door. Een keukenkraan moet dus meer zijn dan enkel een blikvanger. Hij moet vooral makkelijk zijn in het gebruik en duurzaam. Kwaliteit primeert, maar het design van de keukenkraan is minstens van even groot belang!

Tegenwoordig is er een ruime keuze aan keukenkranen: één- of tweegreeps, modern of klassiek, tegen de muur of op het aanrecht, met of zonder uittrekbare sproeier, voor gewone of voor lage druk (in combinatie met een warmwaterboiler), waterbesparend of groot debiet …

In een minimalistische, moderne & tijdloze keuken kies je beter voor een kraan met een strak design, een ééngreepsmengkraan. Deze kraan kan met één hand bediend worden.

In een landelijke keuken komt een tweegreepsmengkraan beter tot zijn recht. (hendel voor koud en een hendel voor warm water)

 

Andere aandachtspunten keukenkranen:

  • aansluitingen (water) & aansluitpunt (op de spoelbak, in de wand)
  • zwenkbereik van de keukenkraan: bij een dubbele wasbak is een groter zwenkbereik van belang
  • kwaliteit van keukenkranen: soepelheid van de hendel, het binnenwerk, de aansluitingen en zelfs de beschermlaag op de buitenkant van de keukenkraan
  • opties: meerdere straal soorten of een uittrekbare handdouche
  • niet bezuinigen op keukenkranen!

Bij Zelfbouwmarkt vind je een uitgebreid aanbod keukenkranen terug. We beschikken over een unieke stand van topmerken zoals: Damixa, Gröhe & Hansgrohe.

Je kan het aanbod keukenkranen snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom dus gerust eens langs in de ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

keukenkraan
keukenkranen
keukenkraan-prijs
keukenkranen-prijs
Top