Airco

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 0 resultaten!

Airco's: comfort & verkoeling binnenshuis én gezonde binnenlucht!


Airco: aandachtspunten

Een airco koelt, ontvochtigt en reinigt de lucht. De airco onttrekt de warme lucht uit de ruimte, koelt ze en blaast die weer uit langs de voor- of bovenzijde van het apparaat.

Een airco zorgt voor aangename verkoeling en comfort tijdens warme, zwoele zomerdagen, maar zuivert eveneens de lucht zodat je eveneens kan rekenen op perfect gezonde binnenlucht!

Onze airco’s beschikken over een timerfunctie en een afstandsbediening wat resulteert in extra comfort.

Daarnaast zijn ze ook zuinig: energieklasse A.

Beschikbare airco's:

Mobiele airco:

Aangezien deze verplaatsbaar zijn kan je de airco mee verhuizen naar de ruimte waar je op dat moment verkoeling nodig hebt. Met de mobiele airco kan je dus verschillende kamers afkoelen (vanzelfsprekend op verschillende momenten). Op een warme zomerdag kan je bijvoorbeeld overdag je woonkamer koelen en ‘s avonds je slaapkamer.

Daarnaast is de installatie hiervan ook zeer eenvoudig en komen er geen extra installatiekosten aan te pas aangezien je dit volledig zelf kan en ook mag plaatsen. Deze mobiele airco’s zijn stekkerklaar, je dient enkele de gewenste temperatuur in te stellen en “klaar is kees”!

Mobiele klimatisatie is vaak voorzien van een ionisator. Deze ionisator zuivert de lucht, waardoor schimmels, pollen en stof uitgefilterd worden. Elke ruimte beschikt hierdoor over gezonde en veilige lucht.

In tegenstelling tot vaste aircotoestellen liggen de kosten voor mobiele airco’s veel lager. Als je dus zelden de airconditioning aanlegt, opteer je beter voor deze goedkope, draagbare airco.

Wandairco met buitenunit:

  • timer-modus: programmeer wanneer de airco aan of uit moet
  • turbo-modus: hierdoor bereik je sneller de gewenste temperatuur
  • esthetischer dan vloermodel
  • plaatsbesparend/ergonomisch
  • wandmodel met buitenunit (installatiekosten)
  • aansluiting op het elektriciteitsnet is noodzakelijk

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen in klimatisatie (airco's), informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. 

airco-mobiel

airco-buitenunit

airco-mobiel-display
Top