Radiatoren-Boilers-Airco

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 486 resultaten!

Ruim aanbod radiatoren, boilers & airco aan scherpe prijzen!

Verwarming: radiatoren & boilers


Een goede verwarming van je huis draagt in grote mate bij tot je wooncomfort. Maar liefst 70% van de energiekosten van een gemiddeld gezin gaat naar het verwarmen van de woning. Redenen genoeg dus om te kiezen voor een efficiënte verwarmingsinstallatie

In de eerste plaats dien je een keuze te maken tussen centrale of decentrale verwarming. Bij centrale verwarming wekt 1 toestel de warmte op (centrale ketel). De warmte wordt via leidingen verdeeld over de woning. Bij decentrale verwarming staan afzonderlijke toestellen in voor de warmteproductie in verschillende ruimtes.

Kies nadien je verwarmingsketel (boiler-warmtepompboiler):  een hoogrendementsketel en/of condensatieketel op aardgas of mazout.

Voor de verwarming van sanitairwater kan je opteren voor een elektrische boiler of een warmtepompboiler.
De meest ecologische oplossing is uiteraard een warmtepompboiler!

Hoe we de geproduceerde warmte binnenshuis ervaren hangt af van de verwarmingstoestellen. De populairste zijn radiatoren of convectoren

Ons aanbod radiatoren:

Radiatoren geven hun warmte af via stralingswarmte uit het warme water dat vanuit de cv-ketel via leidingen door de woning verspreid wordt. Bij convectoren wordt de warmte afgegeven door convectie.

Om een optimale werking en kwaliteit te verzekeren laat je de plaatsing van je verwarmingsinstallatie best over aan een professional, erkend door de Vlaamse overheid.

Je kan ons aanbod verwarming (radiatoren & boilers) snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen van radiatoren & boilers, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.
Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze graag met jou gedetailleerd overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

radiator-design
boiler-elektrisch

Airco: mobiele airco - airco met buitenunit

De airco koelt, ontvochtigt en reinigt de lucht. Het onttrekt de warme lucht uit de ruimte, koelt ze en blaast die weer uit langs de voor- of bovenzijde van het apparaat. De warme lucht wordt naar buiten afgeleid.

Een airco zorgt voor aangename verkoeling en comfort tijdens warme, zwoele zomerdagen.

Afhankelijk van de mogelijkheden in de woning, en het feit of men al dan niet leidingwerken wenst uit te voeren, kan je opteren voor:

Ontdek nu online in de webshop het airco-aanbod!

Kom gerust ook eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen van airco's, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

Top