Handdoekradiator

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 2 resultaten!

Handdoekradiator kopen? Ruim aanbod, vele afmetingen, kleuren & designs!

Handdoekradiator: toepassingen

Radiatoren zijn onmisbaar voor het comfort van het hele gezin. Een radiator is al lang niet meer het essentiële, stijl-, design- en kleurloze, basisproduct dat het lang geweest is. De dag van vandaag verdient elk degelijk interieur zijn bijhorende, stijlvolle radiatoren. 

De nieuwste generatie radiatoren is bovendien veel krachtiger dan de vorige, daarom kan met een kleine radiator een relatief grote ruimte verwarmd worden.

Handdoekradiatoren zijn badkamerradiatoren waar de afstand tussen de buizen groot genoeg is om handdoeken tussen te kunnen hangen. Op deze radiatoren is een fabrieksgarantie van 10 jaar van toepassing.
Deze handdoekradiatoren zijn bijna allemaal beschikbaar als elektrisch model!

Deze handdoekradiatoren zijn eveneens gegroepeerd onder het merk BeauHeat, waarvan Zelfbouwmarkt in de BeNeLux exclusief verdeler is.
beste prijs-kwaliteit is gegarandeerd een verworven recht bij Zelfbouwmarkt!

De badkamer evolueert meer en meer naar een wellnessruimte waarin sfeer, rust en comfort prioritair zijn. Het BeauHeat assortiment van handdoekradiatoren biedt een oplossing voor de meest veeleisende vragen. Naast de keuze uit verschillende modellen en kleuren, is er de keuze uit verschillende afmetingen en wattages.

Dit betekent dat je zelf bepaalt waarvoor de handdoekdroger gebruikt wordt. Als handdoekdroger en aanvullende verwarming, of om de volledige ruimte te verwarmen. Daarnaast zijn de meeste van de handdoekradiatoren ook beschikbaar in elektrische uitvoering.
Alles is dus mogelijk, de keuze is aan jou.
 

Standaard handdoekradiator

Budgetvriendelijk eenvoudig. Onze standaard handdoekradiator combineert functionaliteit en comfort aan betaalbare prijzen. De ronde buizen zorgen voor een eenvoudige en tijdloze look.

Ruben
STIJLVOL DISCREET

Een elegant design, beschikbaar in wit, antraciet en chroom. Stijlvol maar discreet gaat deze handdoekradiator naadloos over in uw badkamer zonder te overheersen. Hierdoor past Ruben perfect in elke badkamer.

Xerxes
STRAK EFFICIËNT

Met zijn strakke ontwerp is de laddervormige handdoekradiator Xerxes ideaal voor de hedendaagse badkamer. Naast een enkele, is Xerxes ook beschikbaar in een dubbele versie en in 2 verschillende afmetingen. Xerxes kan dus zowat elke badkamer volledig verwarmen.

Xenia
INDUSTRIEEL LOFTGEVOEL

De strakke, elegante, horizontale buizen geven de Xenia een minimalistische look. Xenia haddoekradiatoren zijn beschikbaar in wit en antraciet, in een enkele en een dubbele versie en in 2 afmetingen.

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen in handdoekradiatoren, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze graag met jou gedetailleerd overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

handdoekradiatoren
handdoekradiatoren-prijs
handdoekradiator
Top