Zonwering & pergola's

Optimaal genieten van de zon én schaduw? Dat doe je met gepaste zonwering. Dankzij zonnewerende producten creëer je zowel binnen als buiten het ideale klimaat. Het zorgt meteen voor natuurlijke verkoeling. Een airco is dan ook overbodig in huis. Je profiteert van het daglicht, maar houdt de temperatuur binnenshuis onder controle. De perfecte combinatie dus. Graag biedt Zelfbouwmarkt jou een uitgebreid aanbod aan zonwering. Van moderne pergola's, schaduwdoeken, parasols tot zonnetenten en terrasoverkappingen. Beschikbaar in verschillende modellen, kleuren en afmetingen. Al dan niet gemotoriseerd met een afstandsbediening. 

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 184 resultaten!

Ga voor duurzame verkoeling, ga voor zonwering

Met een goede zonwering geniet je elk seizoen van de zon, zonder dat de temperatuur in je woning sterk stijgt. Een zonneluifel of zonnetent plaatsen aan de gevel van je woning is een goed idee om het bioklimaat zowel binnen als buiten onder controle te houden. De zon komt niet meer tot aan het glas van bijvoorbeeld je schuifraam en zo vermijd je de opwarming van de aansluitende kamers. Bovendien kan je heerlijk vertoeven op je terras in de schaduw. Niet alleen bescherm je zo je vrienden en familie tegen blootstelling aan sterke zonnestralen, maar ook je tuinmeubilair gaat langer mee. Alleen maar voordelen dus! 

Dit effect creëer je ook met een pergola in je tuin. Het pluspunt hierbij is dat je de pergola niet hoeft te plaatsen op het terras. Hij kan ook perfect midden in de tuin geplaatst worden. Een heerlijke cocon van rust tussen het groen, wat wil je nog meer?

Ons aanbod zonwering op een rijtje

Binnen het assortiment zonwering kan je nog kiezen uit verschillende soorten zonwering: 

Heb je vragen over zonwering?

Het aanbod binnen onze zonwering is ruim. Hierdoor is het niet altijd even eenvoudig om de juiste keuze te maken. 

Zit je met twijfels over welke zonwering je best uitkiest? Of kom je graag eens ons assortiment zonwering en pergola's in de toonzaal bekijken? Contacteer ons gerust. Onze adviseurs kijken samen met jou naar de beste oplossing voor jouw (ver)bouwplannen. Op deze manier ben je zeker van een duurzame, kwaliteitsvolle natuurlijke koeling van je woning.

Graag eerst een offerte? Dit behoort ook tot de mogelijkheden. We maken vrijblijvend een prijsopgave voor je op. 

Kom eens langs in de toonzaal
Top