Categorieën

Keukentoestellen: divers aanbod topmerken aan messcherpe prijzen!

Keukentoestellen: trendy design!

De keuken, het sfeervol middelpunt van de woning, dé plaats om te koken, tafelen, genieten, beleven. De sfeervolle centrale ontmoetingsplaats van de woning bij uitstek! De keuken moet dus een praktische plaats zijn waar je je thuis voelt en in alle comfort eten bereidt, maar het is tevens "the spot" waar je met je gezinsleden praat of gasten ontvangt en een aperitiefje drinkt. 

Keukentoestellen komen vooral in "the picture" bij het aspect "koken in de keuken"! Koken is meer dan ooit “in” en de keuken speelt een steeds grotere rol in ons dagelijks leven.
Bij keukens met standaardmaten is alle keukenapparatuur (& het merk) vooraf bepaald en in de totaalprijs al opgenomen.
Bij keukens op maat ligt de keuze bij jezelf en bepaal je zelf hoe ver je gaat!

Een zeer divers aanbod, met vele topmerken, is beschikbaar bij Zelfbouwmarkt: SMEG, Beko, Bosch, Siemens, AEG, Novy, Bauknecht, Whirlpool & Franke (spoelbakken). 

Standaard keukentoestellen zijn:

Je kan het aanbod keukentoestellen snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de keukenadviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.
Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.


keukentoestel


keukentoestellen
Top