Vouwdeuren – harmonicadeuren op maat

Harmonica- of vouwdeuren zijn een geweldig alternatief voor de traditionele deuren in huis. Ze zijn veelzijdig en bieden verschillende voordelen. Met deze deuren krijg je veel meer ruimte en flexibiliteit in je interieur. Zo zijn vouwdeuren een perfecte oplossing voor kleinere ruimtes. De panelen schuiven naar elkaar toe, waardoor je minder plaats nodig hebt (geen draaicirkel zoals bij een gewone deur). Onze vouwdeuren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en afmetingen. Bekijk snel het totale aanbod of kom langs in onze toonzaal en ontdek alle opties!

Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 0 resultaten!

De comeback van de vouwdeur

Vouwdeuren, ook wel harmonicadeuren genaamd, zijn tegenwoordig weer helemaal terug van weggeweest. Ze zijn verkrijgbaar in diverse materialen, afmetingen en kleuren en hebben een heel eigentijdse uitstraling.

Voordelen van een vouwdeur

Het grote voordeel van vouwdeuren is uiteraard dat ze plaatsbesparend zijn. Bovendien zijn vouwdeuren ook ideaal om twee ruimtes van elkaar te scheiden. Je beslist immers op ieder moment of je de ruimtes helemaal van elkaar wil scheiden dan wel op elkaar wil laten aansluiten. Even schuiven en je krijgt een totaal ander effect! Nog een voordeel is dat er bij vouwdeuren geen vloergeleiding nodig is, waardoor de vloerbedekking dus gewoon kan doorlopen. Een vouwdeur onderhouden is eenvoudig en snel want ze zijn afwasbaar, bovendien zijn ze ook krasbestendig. Vouwdeuren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.  

Meer informatie?

Je kunt het aanbod vouwdeuren snel en eenvoudig ontdekken op deze website of kom gerust eens langs in onze ruime showroom. Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden. De adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met je overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

Maak een afspraak met één van onze adviseurs
Ontdek het aanbod binnendeuren
Top